Blog

Félő, hogy az ostobaságaink miatt az Alkotó idő előtt ránk kapcsolja majd a villanyt, holott mi még megvettük a tartós tejet. Talán még nem késő az életet választani!

Egyszer a jógi nagymestert megkérdezték, hogy mi értelme nagyot álmodni, ha lehet, hogy nem tudjuk megvalósítani, ráadásul a környezetünkben élők sem hisznek bennünk? A jógi erre azt felelte:

Egy férfi állásinterjúra megy egy családhoz. A háziasszonnyal beszélget a munkáról, és a történetben kiderül, hogy a férfit háziállatnak, egy vizsla kutyának veszik fel a családhoz, mert az igazi állattal túl sok a gond. A férfi az iromány végén el kezdi utánozni a kutyát a lakásban.

Két megtörtént eset alapján joggal feltételezhetem, hogy szépen lassan kiölték az emberekből az életigenlést, minden jó érzést és örömöt, már pedig ezekért érdemes élni, egyébként még életünkben elkönyvelhetjük, hogy meghalt bennünk a lélek.

en-HAT-ALOM

07/07/2019

Nem várom el, hogy egyetérts velem. Nem várom el, hogy elfogadd, amit most leírok. Nem számít, hogy kapok-e like-ot, vagy hogy elítélsz! Mert ennél most sokkal fontosabb az a küldetés, aminek Te is része vagy. Ha akarod, ha nem. Kritikus időszakba léptünk ugyanis, és ezt mindenkinek meg kell tudnia!

en-Csak Csaba

12/06/2019

A ma élő íróközösségért és az olvasóközönség figyelmébe ajánlva...