Webshop
Itt add meg az alcímet

Categories

AJÁNLÁSOK

"Egy kis nyári kötelező olvasmány. Balla Kriszta, a Fényszórólány Fénymag könyve egyszerre szól a tudatosságról, a szolgálatról, az örömről, a saját céljaink megtalálásáról, kicsit a magyarságról és az emberiség közös céljairól. Ahogy oldala is mutatja, nagyon szép kérdést tesz fel magának a szerző és így a kötetbe bepillantani kívánó olvasó is: Hogyan lehetne jobb hely a Föld azáltal, hogy létezem? A személyes felelősségről és tudatosságról olvashattok könyvében. Az önmegvalósítást segítő könyvek között ennek nagy előnye, hogy tömör. Nincs felesleges bő lére engedve, összeszedett. Szeretni fogjátok, ajánlom jó szívvel, tőle rendelhettek online."

Fodor Kata, Onlinehoroszkóp - Égbolt Café (2019. június)

"A testünk helyes táplálása mellett nélkülözhetetlen fontossággal bír a lelkünk és az elménk táplálása is. Most egy könyvet szeretnék Nektek ajánlani, amit egy kedves ismerősömtől, Fényszórólánytól kaptam ajándékba. Ez a könyv az Ő saját szerzeménye, ami az évek során gyűjtött megtapasztalásait és ismereteit tartalmazza. A könyvvel egy utazásra hívja olvasóit, melyben utat nyit a lélek, a magyarság és a magasabb dimenziók felé. Ebben a könyvben a lét esszenciája van összegyűjtve, amiben kitér az emberhez méltó élet lényegére, a sikerre és a boldogságra is. Ha szeretnél változtatni az életeden, és szeretnéd megnyitni a szíved a csodák felé, vagy esetleg csak elvesztél az önfejlesztő könyvek sűrűjében bátran ajánlom Balla Kriszta Fénymag című könyvét."

Szabó Vivien, táplálkozási tanácsadó (2019. szeptember) 

"Hasznos útravaló az úton lévőknek, utat keresőknek, méretéből fakadóan még a tarisznyába is belefér, mindenhová magunkkal vihetjük. :)
Úgy gondolom, ha nem is ilyen mély rétegben, de felületes szinten az emberek többsége tudja, vagy legalábbis sejti, hogyan kellene élni a boldogságunkért, annak megtartásáért, azért hogy ki legyünk békülve a világgal, de legfőképpen önmagunkkal. Talán minden rossz onnan ered, hogy az utóbbi hibádzik. Sérül a lélek, egyszer, többször, talán be sem gyógyul sohasem. A könyv egy kis tapasz a sebekre, ezért én azt javasolom, hogy nem csak egyszer érdemes elolvasni, hanem folyamatosan forgassuk, hogy lássuk, valóban jó úton haladunk-e!
Tetszett, hogy Kriszta kitért a magyarság fontosságára... sokan nem is tudják milyen szerencsések vagyunk!"

Guti Csaba, író (2020. január)

Fénymag

Egy térkép a Lélekhez, egy útmutató az Emberhez