Elindult az ÉNOP!

2020.04.06

Ma kezdődik az Életre Nevelési- és Oktatási Program (ÉNOP) 1. tanfolyama!
A programban 2 országból 14 felnőtt és 14 gyermek vesz részt!

interaktív online tanfolyam

közoktatási szakértők és óvodapedagógusok ajánlásával  


Egy olyan rendszert fejlesztettem ki, ami a gyermekeink számára versenyképes, értékálló- és teremtő, a magyar hagyományokat és szellemiséget visszaállító, de naprakész és a világ megismerésére nyitott gyakorlati tudást biztosít az életben.

Egész eddigi életemet folyamatos tanulással és munkával töltöttem. Mindig képeztem magamat. Elég időt töltöttem a hagyományos oktatási rendszerben, hogy tudjam, az élet számos területével kapcsolatban szinte egyáltalán nem kap(t)unk útmutatásokat. Ilyenek: a magyar szellemiség és mondavilág, az érzelmi intelligencia kialakítása, a pénzügyek, és a lelki fejlődés. Nem tanul(t)unk az Univerzum, a minket körülvevő világ törvényszerűségeiről. Erre a problémára szeretnék hathatós megoldást kínálni, és mindezt a gyerekek nyelvére lefordítani.

A program célcsoportja azok a világon élő magyar anyanyelvű családok, ahol legalább egy gyermek 3-14 éves kor között van!

Ha a gyerekeknél ezeket a területeket minél előbb elkezdjük fejleszteni, akkor magabiztos, céltudatos, sikeres, szeretetteljes és boldog jövőt építhetünk - együtt!

(Ez a program nem helyettesíti a hagyományos óvodai nevelést és iskolai oktatást, valamint nem hivatott magatartási problémák kezelésére!)