HAT-ALOM

2019.06.20

Nem várom el, hogy egyetérts velem. Nem várom el, hogy elfogadd, amit most leírok. Nem számít, hogy kapok-e like-ot, vagy hogy elítélsz! Mert ennél most sokkal fontosabb az a küldetés, aminek Te is része vagy. Ha akarod, ha nem. Kritikus időszakba léptünk ugyanis, és ezt mindenkinek meg kell tudnia!

Most minden gondolat, kimondott szó és cselekedet nagyobb hangsúlyt kap, mint valaha. Fontosabb, mint bármikor máskor. Az életünk a tét. A fennmaradásunk a tét. Gyermekeink jövője, és a Föld sorsa a tét. Az egész világ most minket figyel, a sötét erők a mai napig rettegnek tőlünk. Hatalmas tudás birtokában vagyunk, de ha nem tudjuk használni, az anyagba ültetni, és Egységbe szervezni, mit sem ér az egész. Tedd fel magadnak a kérdést: tudod-e vállalni a Rád rótt feladatokat? Érzed-e magadban az erőt, hogy Te is cselekvő pozícióba helyezd magadat? Eljutottál-e már oda, hogy nem a múlt és nem a jövő irányítja az életedet? Ha igen, készen állsz a további feladatokra.

Mostanában nagyon ingerült és zavart időket élünk. Fontos megérteni, hogy ez csak álca. Össze akarják zavarni az elménket a nagyon is tudatos ellenerők, hogy ne tudjunk igazán a végső célunkra koncentrálni. Nagyon határozottan és keményen ki kell szűrni a lényegtelen információk közül a lényegeset. A hazugságok közül az Igazság morzsáit. Szemrebbenés nélkül kell elutasítanunk a lehúzó erőket, és csatasorba kell állítanunk igazi önvalónkat, az előremutató és magasabb rendű tudást. Túl sokat hallunk arról, hogy mi nem jó a világban. Túl sokat beszélgetünk arról, hogy mi az, ami tönkretette az anyaországunkat. Pontos képünk van arról, hogy kik, hogyan és milyen céllal akarnak eltüntetni minket a föld színéről. Amikor így teszünk, minden energiánkat a sötét erőknek adjuk át. Ők ezt akarják. Hogy sokat gondoljunk rájuk, sokat beszéljünk róluk. Így jutnak még több erőhöz, ugyanis belőlünk táplálkoznak, tőlünk veszik el az energiákat. Ha hagyjuk! De akkor mire kéne fókuszálni?

Kritikus időszakba léptünk. A magyarság fennmaradása most a tét. A Mag népe azért volt világbirodalom, mert soha nem egy kézben volt a hatalom. És most hatalom alatt az égi Tudást értem. HAT-ALOM. Az alom biztosítja a nyugvóhelyet az élőlények számára, az alom az újszülött állatok születési helyét, kis közösségét jelöli. Az ALOM a közös biztonságot jelenti. Miért HAT? Mert a testet hat oldalról támogathatják (vagy támadhatják): elölről, hátulról, jobbról, balról, lentről és fentről. A sötét erők jelen pillanatban mind a hat oldalról támadnak minket. Ezt tudjuk, a bőrünkön érezzük minden egyes nap. Források szerint nincs meg az a felébredett tömeg, ami ahhoz kell, hogy visszafordítsuk a kialakult helyzetet. Nincs ma a Földön egyetlen ember sem, akire rá lehetne bízni a Szent Korona tudását és ezzel az ország irányítását. De nem is egy emberre lenne szükség, hanem legalább hétre. Emlékszünk még a hét vezérre (6+1)? Szükségszerű feltenni tehát a kérdést: hogyan szerezhetjük vissza a Hatalmat? A közösségünk biztonságát?

A megoldás a Tudásban van. A Tudás hatalom. A Tudatosság a Hat-alom. Feladatom oroszlán része pillanatnyilag, hogy az igazi, tiszta forrásból származó, égi eredetű Magtudást felelevenítsem. Erről gondolkozom minden nap. Erről beszélek minden nap. E Tudás égisze alatt cselekszem mindig. Ennek szentelem az energiáimat. Egy pillanatra sem hagyom, hogy letérítsenek az Útról. Kutatom a csillagokban és bolygókban rejlő üzeneteket. Nem kérem, hogy ugyanezt tedd! De tedd meg azt, ami a Te feladatod!

Ha tanító személyiség vagy, taníts! Ha gyógyító vagy, gyógyíts! Ha gazdag vagy, adakozz, és bárhol is vagy, imádkozz! Anyagi síkon most vesztésre állunk. A magasabb dimenziók viszont minket támogatnak. A világ szeme most rajtunk van. Sokan támogatnak minket, és azt üzenik, hogy tartsunk ki. A Föld jóléte a magyarság jólétén múlik.

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" /Szent Pio született Francesco Forgione (1887-1968) olasz kapucinus szerzetes jövendölése/

Köszönöm, ha elolvastad a levelemet, de ez most nem elég! Cselekedni kell!

Szeretettel: FÉNYSZÓRÓLÁNY