Könyvtári könyv lett a FÉNYMAG!

2019.06.10

Komárom-Esztergom Megyei Könyvtára otthont adott a könyvemnek! Folytatódik a fényszórás...

A tatabányai megyei jogú város József Attila Megyei és Városi Könyvtára befogadta első könyvemet a könyvtárába. Az Országos Széchenyi Könyvtár után ez a második hely, ahol széles körben az olvasók számára elérhetővé válik az Emberrel és a Lélekkel foglalkozó írásgyűjteményem. Ez természetesen nem akadályozza meg az olvasóközönséget abban, hogy továbbra is felkerülhessen a saját polcokra a Fénymag! 

A tatabányai könyvtár közel 300 ezer könyvtári egységet (könyv, újság, folyóirat, kézirat, apró nyomtatvány, hanglemez, hangoskönyv, mikrofilm, kazetta, CD-lemez, stb.) rendszerez, őriz, tár fel, s bocsát az érdeklődők rendelkezésére. Gyermekkönyvtári részleget is fenntartanak.
Intézményükben évente több mint 100 ezer a látogatások száma (a Fő téri könyvtár hetente 48 órát tart nyitva). Ezen túlmenően az egész megyére kiterjedő szolgáltatások sokaságát is végzik (többek között a kis települések könyvtárainak szakmai segítését, a szakmai képzést és továbbképzést, a könyvtárközi kölcsönzést, a nemzetiségi anyanyelvi kultúra ápolását stb.).


Új látványtervek alapján várhatóan 2020-ra így fog kinézni a könyvtár.